NARUČIVANJE

 

Proizvodi iz web shopa se naručuju putem interneta slijedeći jednostavne upute kako bi ispunili sve potrebne podatke te na kraju potvrdili narudžbu. Pri kupnji na našem web shopu kupac može u svakom trenutku prije konačne potvrde odustati od kupovine te se po koracima vratiti na početni katalog proizvoda.

 

Postupak narudžbe se ostvaruje u 4 jednostavna koraka:

1.            dodati izabrane proizvode u košaricu;

2.            prijava korisnika

3.            Postupak narudžbe:

                a.            Adresa isporuke

                b.            Način isporuke

                c.            Način plaćanja

                d.            Potvrda

 

Kada je postupak narudžbe potvrđen, na Vaš mail poslat ćemo potvrdu o zaprimanju narudžbe. U slučaju da potvrdu ne primite molimo da nas kontaktirate na pretafinir@pretafinir.hr, na telefon01 4667890 ili 091/3210-010. Pretafinir se obvezuje isporučiti sve naručene proizvode najkasnije u roku od 45 dana. Ukoliko nismo u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda ili je rok dobave istih duži od 45 dana, Pretafinir se obvezuje da će kontaktirati kupca telefonski ili putem e-maila radi dogovora o zamjenskom proizvodu ili otkazivanju narudžbe.

 

2. NAČINI PLAĆANJA

Našim kupcima nudimo različite mogućnosti plaćanja:

 

- putem opće uplatnice u banci, fini, pošti...

- internet bankarstvom / mobilno bankarstvo

 

Putem opće uplatnice

Prilikom potvrde narudžbe na Vaš e-mail poslat ćemo Vam predračun. Ovisno u mjestu plaćanja (banka, fina, pošta) dobiti potvrdu o uplati. Otprema i dostava su ovisne od datuma plaćanja predračuna. Nakon Vaše zaprimljene uplate , kupljene proizvode isporučit ćemo Vam prema dogovorenim uvjetima roka isporuke.

Putem internet ili mobilnog bankarstva

Nakon naručenog proizvoda dostavljamo Vam na Vaš mail račun koji Vi plaćate preko bankovnog računa. Nakon Vaše zaprimljene uplate , kupljene proizvode isporučit ćemo Vam prema dogovorenim uvjetima roka isporuke.

3. DOSTAVA

Dostavu proizvoda obavljaju kurirske službe HRVATSKA POŠTA . Vrijeme isporuke za odmah dostupne proizvode je u roku 3 do 45 dana. Za artikle kojih nema trenutno na zalihi kupacu šaljemo mail sa informacijom da traženog artikla nema i u kojem roku će biti raspoloživ unutar 45 dana. Informaciju o visini troškova dostave moći ćete jasno iščitati u postupku naručivanja putem interneta gdje će spomenuta stavka „dostava“ jasno biti definirana.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

1. Gradska i međugradska dostava

Cijena dostave iznosi minimalno 20 za sve vrste plaćanja, ovisno o težini paketa. Definirano je pri samom procesu kupnje.

Za kupnju iznad 2.000,00 kn dostava je besplatna, osim u nekim iznimnim slućajevima.

Točno se može provjeriti kod zavšetka narudžbe. 

 

4. POVRAT I ZAMJENA ARTIKALA

Kupac ima pravo na povrat robe u roku od 7 radnih dana od dana primitka robe i to u slučajevima:

POVRAT PROIZVODA SA NAVOĐENJEM RAZLOGA

U slučaju da Vam se proizvod ne sviđa ili Vam ne odgovara imate ga pravo ali sa navođenjem razloga te ga nekorištenog vratiti. Uz artikle koje vraćate priložite i popunjeni reklamacijski obrazac i opis situacije te sve zajedno pošaljite običnom poštom u paketu omotanim papirom na adresu: Pretafinir, Trg Hrvatskih mučenika 1, 47250 10000 Zagreb Nova ves 1. Trošak poštarine u tom slučaju preuzima Pretafinir i kod zamjene artikla za istu vrstu proizvoda (druga boja, veličina) otpremne troškove pokriva Pretafinir. Svaki idući trošak povrata snosi kupac.

Gore navedeno ne vrijedi za proizvode na akciji.

 

POVRAT OŠTEĆENIH PROIZVODA

Pri preuzimanju proizvoda od kurirske službe obratite pozornost na moguća oštećenja nastala u transportu (oštećena vanjska ambalaža). U slučaju da je paket prilikom preuzimanja oštećen kupac ga je dužan reklamirati kurirskoj službi i odbiti preuzeti takav paket. Sve kupce ljubazno molimo da nam vraćaju neoštećene, neupotrijebljene i cjelovite proizvode, u originalnom pakiranju (s etiketama na kojima je označen broj artikla), s priloženim računom, u roku od 7 radnih dana od primitka. Artikle koji se sastoje od više dijelova potrebno je vratiti kao cijeli komplet. U slučaju oštećenja proizvoda koja nisu nastala transportom otpremne troškove povrata pokriva Pretafinir.

POVRAT NOVCA ZA VRAĆENU ROBU

·              Iznos u visini prodajne cijene proizvoda, doznačit ćemo vam na Vaš tekući račun najkasnije u roku od 30 dana;

·              Vraćate li samo dio artikala iz jednog paketa ili cijeli paket, vratit ćemo Vam iznos u visini prodajne cijene vraćene robe.

 

MANJAK ZALIHE

U pojedinačnim, rijetkim slučajevima, posebice kod modnih artikala, moguće je da neki od naručenih artikala nismo u mogućnosti isporučiti, odnosno da je neki od artikala iz ponude u potpunosti ili djelomice rasprodan (boja, veličina ili model u cijelosti), a o čemu ćemo Vas obavijestiti pismenim putem. Molimo Vas za razumijevanje kao i da u bogatoj ponudi naših kataloga pokušate pronaći artikl koji će Vam pružiti jednako zadovoljstvo kupnje.

STORNO NARUDŽBE

Naručene artikle imate pravo stornirati u roku od 24 sati od dana narudžbe, bez dodatnih troškova.

 

5. ZAŠTITA PODATAKA

Kupujte sigurno u našoj web trgovini, jer Vam sigurnost pouzdano jamčimo!

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠTENJU

Pretafinir . se obvezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke želi li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste u marketinške svrhe. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo radnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi radnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

PODACI O KREDITNOJ KARTICI

Radnici Zvrko obrta. ni u jednom trenutku nemaju pristup broju Vaše kreditne kartice, dostupan im je samo broj autorizirane transakcije. U mogućnosti su transakciju naplatiti u cijelom iznosu ili djelomično ili je otkazati.

 

AKCIJE

U našem web shopu kontinuirano možete pratiti različite akcije. Svi artikli na akciji vrijede do rasprodaje zaliha i ne može ih se mijenjati prema pravilima povrata i zamjene ostalih artikala.

Pratite naše akcije i kupujte povoljnije.