NARUČIVANJE

 

Proizvodi iz web shopa se naručuju putem interneta slijedeći jednostavne upute kako bi ispunili sve potrebne podatke te na kraju potvrdili narudžbu. Pri kupnji na našem web shopu kupac može u svakom trenutku prije konačne potvrde odustati od kupovine te se po koracima vratiti na početni katalog proizvoda.

 

Postupak narudžbe se ostvaruje u 4 jednostavna koraka:

1.            dodati izabrane proizvode u košaricu;

2.            prijava korisnika

3.            Postupak narudžbe:

                a.            Adresa isporuke

                b.            Način isporuke

                c.            Način plaćanja

                d.            Potvrda

 

Kada je postupak narudžbe potvrđen, na Vaš mail poslat ćemo potvrdu o zaprimanju narudžbe. U slučaju da potvrdu ne primite molimo da nas kontaktirate na pretafinir@pretafinir.hr, na mobitel 091 5173040 ili telefon 01 4667890. Ukoliko se proizvod već nalazi na skladištu, šaljemo ga u roku 7 dana nakon primitka potvrde o plaćanju. Brzina isporuke ovisi i o naručenoj količini. Ukoliko se radi o većim količinama potrebno je vrijeme isporuke utvrditi osobnim kontaktom.

2. NARUDŽBA OSOBNIM KONTAKTOM

Ako robu naručujete osobnim kontaktom (e-mail pretafinir@pretafinir.hr, mobitel 0915173040, telefon 01 4667890), nakon primljene narudžbe obavijestiti ćemo Vas o primitku i poslati Vam ponudu. Ako u roku 48 sati nema reakcije na Vašu narudžbu, molimo Vas da nas o tome obavijetite. Nakon Vaše zaprimljene uplate, kupljene proizvode isporučit ćemo Vam prema dogovorenim uvjetima roka isporuke.

3. DOSTAVA

Dostavu proizvoda obavljaju kurirske službe HRVATSKA POŠTA. Vrijeme isporuke za odmah dostupne proizvode je u roku 3 do 7 dana. Za artikle kojih nema trenutno na zalihi kupacu šaljemo mail sa informacijom da traženog artikla nema i u kojem roku će biti raspoloživ unutar 7 dana. 

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Cijena dostave iznosi minimalno 20 za sve vrste plaćanja, ovisno o težini paketa, o čemu ćemo Vas obavijestiti prije slanja paketa.

Za kupnju iznad 2.000,00 kn dostava je besplatna.

 

4. POVRAT I ZAMJENA ARTIKALA

Kupac ima pravo na povrat robe u roku od 7 radnih dana od dana primitka robe i to u slučajevima:

POVRAT PROIZVODA SA NAVOĐENJEM RAZLOGA

U slučaju da Vam se proizvod ne sviđa ili Vam ne odgovara imate ga pravo neoštećenog vratiti uz navođenje razloga vraćanja. Uz artikle koje vraćate priložite i popunjeni reklamacijski obrazac i opis situacije te sve zajedno pošaljite običnom poštom u paketu na adresu: PRETAFINIR,  10000 Zagreb, Nova ves 1. 

POVRAT NOVCA ZA VRAĆENU ROBU

·              Iznos u visini prodajne cijene proizvoda, doznačit ćemo vam na Vaš tekući račun najkasnije u roku od 7 dana.

·              Vraćate li samo dio artikala iz jednog paketa ili cijeli paket, vratit ćemo Vam iznos u visini prodajne cijene vraćene robe.

Naručene artikle imate pravo stornirati u roku od 24 sati od dana narudžbe, bez dodatnih troškova.

 

5. ZAŠTITA PODATAKA

Kupujte sigurno u našoj web trgovini, jer Vam sigurnost pouzdano jamčimo!

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠTENJU

PRETAFINIR  se obvezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke želi li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste u marketinške svrhe. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo radnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi radnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

AKCIJE

U našem web shopu kontinuirano možete pratiti različite akcije. Svi artikli na akciji vrijede do rasprodaje zaliha i ne može ih se mijenjati prema pravilima povrata i zamjene ostalih artikala.

Pratite naše akcije i kupujte povoljnije.

NARUDŽBE za radnu odjeću u brojevima i bojama koje nisu  obuhvaćene web trgovinom cijena je prema našem posebnom cjeniku. Cijene su za posebno izrađenu radnu odjeću veće za za cca 10 - 20% od onih istaknutih na web trgovini, a ovisi o broju naručenih komada radne odjeće i o posebnim zahtjevima.

Logo se također može aplicirati na odjeću prema predlošku koji nam se isporučuje putem kontakata.

Za velike konfekcijske brojeve (48 nadalje za žene i 60 za muškarce) potrebno je izvršiti probu u našem studiju tokom izrade radne odjeće.