Često pitanje koje nam postavljaju - od kuda naziv PRETAFINIR?


Pret-a-porter je uobičajeni naziv za odjeću spremni za nošenje, a pret-a-finir je naš naziv za odjeću spremnu za dovršavanje. Naime, PRETAFINIR radna odjeća se u bočnim šavovima može vrlo lako prilagoditi raznim tipovima građe tijela ...praktično, jednostavno.


PRETAFINIR se bavi dizajnom i proizvodnjom radne odjeće za medicinske i srodne struke kao i one struke koje se bave ljepotom tijela. Kupci PRETAFINIR radne odjeće su liječnici, stomatolozi, ljekarnici, fizioterapeuti, djelatnici u wellness centrima, kozmetičari, frizeri, kao i svi oni koji se u odjeći u kojoj provedu najveći dio vremena žele osjećati ugodno i dobro po višim estetskim kriterijima.


Dizajnom radne PRETAFINIR odjeće ili kako je popularno zovemo - kute ili uniforme - zadovoljavamo i konzervativnijeg kupca kao i onog sklonog eksperimentiranju u kroju i boji, a sve visokom kvalitetom materijala i izrade.


PRETAFINIR radna odjeća se stalno dorađuje novim modelima u suradnji sa kupcima, web trgovinom nisu obuhvaćene sve mogućnosti njenog projektiranja i izrade. Prikazani Image Strip Builder pokazuje kako realizirani dizajn tako i smjer razvoja PRETAFINIR radne odjeće za žene djelatnice u strukama kojima se bavimo.


Dogovorni dizajn radne odjeće sa kupcima moguće je ostvariti putem kontakata pretafinir@pretafinir.hr i 0915173040 te osobno u studiju PRETAFINIR na adresi Nova ves 1, Zagreb.