• Vaša košarica je trenutno prazna
  • Vaša košarica je trenutno prazna
  • Vaša košarica je trenutno prazna
medicinske kute, frizerske kute

O nama

Često pitanje koje nam postavljaju - od kuda naziv PRETAFINIR?

PRETAFINIR KONCEPT

Pret-a-porter je uobičajeni naziv za odjeću spremnu za nošenje, a pret-a-finir je naš naziv za odjeću spremnu za dovršavanje. Naime, PRETAFINIR radna odjeća se u bočnim šavovima može vrlo lako prilagoditi raznim tipovima građe tijela ...praktično, jednostavno.

TAKOĐER

PRETAFINIR ...

… se bavi dizajnom i proizvodnjom radne odjeće za medicinske i srodne struke kao i one struke koje se bave ljepotom tijela. Kupci PRETAFINIR radne odjeće su liječnici, stomatolozi, ljekarnici, fizioterapeuti, djelatnici u wellness centrima, kozmetičari, frizeri, kao i svi oni koji se u odjeći u kojoj provedu najveći dio vremena žele osjećati ugodno i dobro po višim estetskim kriterijima.
Dizajnom radne PRETAFINIR odjeće ili kako je popularno zovemo – kute ili uniforme – zadovoljavamo i konzervativnijeg kupca kao i onog sklonog eksperimentiranju u kroju i boji, a sve visokom kvalitetom materijala i izrade.

Nose ih stomatolozi, maseri i frizeri!

"Jedinstven proizvod koji svojom kvalitetom oduševljava kupce. Projekt Pretafinir jedinstven je u Hrvatskoj po tome što, za razliku od drugih dobavljača radne odjeće, izrađuju personaliziranu i jedinstvenu robu koja se može prilagođavati raznim tipovima građe tijela."

Poslovni dnevnik

Radna odjeća proizvedena u Hrvatskoj

"Osmišljena kolekcija medicinske radne ženske odjeće koja se sastoji iz osnovnih odjevnih predmeta, a svaki od njih ne varira u nefunkcionalnim modnim detaljima, nego u nekim osnovnim oblicima prema navikama nošenja dnevne odjeće."

Orto & medi centar

Ljerka Zmaić dizajnerskom radnom odjećom osvojila domaću industriju zdravlja i ljepote

Odjeća zaokružuje vizualni identitet određenog brenda. Vlasnici se, razumljivo, žele istaknuti od drugih, a mi im to omogućujemo.

Women in Adria
Kupujte sa stilom! Pronađite svoju omiljenu stavku po najpovoljnijoj cijeni i otkrijte sjajne ponude svaki dan. Upoznajte nas.
Kontaktirajte nas

PRET-A-FINIR,
Nova ves 1 10000 Zagreb
Nazovite    +385 91 5173040
pretafinir@pretafinir.hr

Novi proizvodi
Loading