• Vaša košarica je trenutno prazna
  • Vaša košarica je trenutno prazna
  • Vaša košarica je trenutno prazna

Pretafinir

  -  Aktualno   -  Personalizacija radne odjeće

Personalizacija radne odjeće

medicinska odjeća, izrada logaU cilju brendiranja, kako osobnog tako i poslovnog dobra je odluka izrada loga ili imena na radnu odjeću. O tome je već je objavljen članak Zašto je radna odjeća važan dio vizualnog identiteta na portalu Women in Adria, .

Logo se obično pozicionira na sredinu donje polovice lijevog kratkog rukava radne bluze, mantila, tunike, haljine, majice tako da se vidi početak teksta ili na prsni dio PRETAFINIR radne odjeće. Ukoliko se radna odjeća tek treba napraviti u konfekcijskom broju i boji koja je naručena može se logo staviti i na gornji džep, a ako je odjeća gotova, logo se izrađuje na slobodnom gornjem prednjem dijelu kute. Sam proces izrade loga na kute traje 2-5 dana.

Cijena pripreme loga se plaća samo jednom, a kod naknadne izvedbe veza naplaćuje se samo pojedinačni logo.

Za izradu loga na PRETAFINIR radnu odjeću potrebno je na našu mail adresu pretafinir@pretafinir.hr poslati logo u vektorskom obliku, a za izradu imena se dogovaramo o fontu koji predlažemo s obzirom na tehničku mogućnost izvedbe. Personalizaciju radne odjeće izradom loga radimo samo na PRETAFINIR radnoj odjeći.

Treba naglasiti da grafički dizajneri koji izrađuju logo za svoje naručioce u sklopu izrade vizualnog identiteta ponekad previde tehničke mogućnosti strojeva za izradu loga. Naime, velika razlika u debljini linija na istom logu ili imenu nije pogodna za apliciranje na tkaninu radne odjeće. Prije izrade loga ili imena treba upozoriti na tehničke mogućnosti strojeva za vezenje.

Fotografija: Dental Centar Picek

Kupujte sa stilom! Pronađite svoju omiljenu stavku po najpovoljnijoj cijeni i otkrijte sjajne ponude svaki dan. Upoznajte nas.
Kontaktirajte nas

PRET-A-FINIR,
Nova ves 1 10000 Zagreb
Nazovite    +385 91 5173040
pretafinir@pretafinir.hr

Novi proizvodi
38,70  (291,59 kn)
29,40  (221,51 kn)
26,74  (201,47 kn)
26,20  (197,40 kn)
30,20  (227,54 kn)
46,00  (346,59 kn)
51,20  (385,77 kn)
Loading