• Vaša košarica je trenutno prazna
  • Vaša košarica je trenutno prazna

Pretafinir

  -  Aktualno   -  Personalizirana radna odjeća – izrada loga ili imena
dr. Pavle >Picek, muške kute

Personalizirana radna odjeća – izrada loga ili imena

U cilju brendiranja, kako osobnog tako i poslovnog dobra je odluka izrada loga ili imena na radnu odjeću. O tome je već je objavljen članak Zašto je radna odjeća važan dio vizualnog identiteta na portalu Women in Adria, .

Logo se obično pozicionira na sredinu donje polovice lijevog kratkog rukava radne bluze, mantila, tunike, haljine, majice tako da se vidi početak teksta ili na prsni dio PRETAFINIR radne odjeće. Ukoliko se radna odjeća tek treba napraviti u konfekcijskom broju i boji koja je naručena može se logo staviti i na gornji džep, a ako je odjeća gotova, logo se izrađuje na slobodnom gornjem prednjem dijelu kute. Sam proces izrade loga na kute traje 2-5 dana.

Cijena pripreme loga je 150,00 kn, a pojedinačni komadi su po 20 kn za 1-6 kom, za 7-12 kom 15 kn, a za 13-15 kom 12 kn (bez dodanog pdva). Ukoliko se na kute stavlja samo ime, onda se priprema ne naplaćuje nego samo pojedinačni štik koji iznosi 30-40 kn (bez dodanog pdva) ovisno o veličini teksta.

Za izradu loga na PRETAFINIR radnu odjeću potrebno je na našu mail adresu pretafinir@pretafinir.hr poslati logo u vektorskom obliku, a za izradu imena se dogovaramo o fontu koji predlažemo s obzirom na tehničku mogućnost izvedbe.

Treba naglasiti da grafički dizajneri koji izrađuju logo za svoje naručioce u sklopu izrade vizualnog identiteta ponekad previde tehničke mogućnosti strojeva za izradu loga. Naime, velika razlika u debljini linija na istom logu ili imenu nije pogodna za apliciranje na tkaninu radne odjeće. Prije izrade loga ili imena treba upozoriti na tehničke mogućnosti strojeva za vezenje.

Fotografija: dr. Pavle Picek iz Dental Centar Picek

 

 

 

Kupujte sa stilom! Pronađite svoju omiljenu stavku po najpovoljnijoj cijeni i otkrijte sjajne ponude svaki dan. Upoznajte nas.
Kontaktirajte nas

PRET-A-FINIR,
Nova ves 1 10000 Zagreb
Nazovite    +385 91 5173040
pretafinir@pretafinir.hr

Novi proizvodi
26,71  (201,25 kn)
26,20  (197,40 kn)
46,00  (346,59 kn)
46,45  (349,98 kn)
51,43  (387,50 kn)
Loading