• Vaša košarica je trenutno prazna
  • Vaša košarica je trenutno prazna

Pretafinir

  -  Aktualno   -  PRETAFINIR koncept izrade odjeće
medicinske kute, medicinska radna odjeća

PRETAFINIR koncept izrade odjeće

PRETAFINIR se pod tim nazivom bavi izradom odjeće od 1998. godine.

Praksa prijašnjih godina je pokazala da veliki dio kupaca  “obija” dućane u potrazi za komadom odjeće koji će odlično pristajati tijelu bez dodatnih intervencija. Naime, veliki dio populacije, bilo muške ili ženske nema točan ili isti konfekcijski broj u gornjem i donjem dijelu tijela. On se može razlikovati od jednog do nekoliko brojeva osobito kod žena. U našoj proizvodnji tada još samo dnevne odjeće vrlo smo rano shvatili da se ta problematika treba ugraditi u praksu izrade odjeće – tako se je rodio prêt-a-finir što na francuskom znači pripremljen za dovršavanje za razliku od opće poznate složenice prêt-a-porter što znači spreman za nošenje. Aluzija je sasvim jasna i pojednostavljeni naziv PRET-A-FINIR ili PRETAFINIR je jasno ukazao na smjer u  proizvodnji odjeće – izrada malih serija bez detalja u bočnim šavovima tako da je moguća intervencija bez velikih zahvata tj. šivanja “po mjeri”.

Prije desetak godina primijenili smo Isti princip u izradi medicinske radne odjeće i odjeće za djelatnike u strukama koje se bave zdravljem i ljepotom. Tako PRETAFINIR izrađuje hlače i suknje bez pojasnice koja definira struk – oba odjevna predmeta su izrađena u bočnim šavovima tako da je moguće bez velikih zahvata smanjiti obim struka, bokova ili nogavica. Isto tako gornji odjevni predmeti kao što su bluze, tunike i haljine se mogu oblikovati u bočnim šavovima. Tako je u PRETAFINIRu normalno da u prodaji imamo brojeve 42/44 ili 46/42, ovisno o građi tijela žene, ili brojeve 54/50 u muškom asortimanu radne odjeće za muškarce sa izrazito razvijenim gornjim dijelom tijela. Ukoliko postoji potreba za takvim prilagodbama one se mogu brzo implementirati u već gotove ili tek naručene proizvode.

Kupujte sa stilom! Pronađite svoju omiljenu stavku po najpovoljnijoj cijeni i otkrijte sjajne ponude svaki dan. Upoznajte nas.
Kontaktirajte nas

PRET-A-FINIR,
Nova ves 1 10000 Zagreb
Nazovite    +385 91 5173040
pretafinir@pretafinir.hr

Novi proizvodi
Loading