• Vaša košarica je trenutno prazna
  • Vaša košarica je trenutno prazna

Pretafinir

  -  Aktualno   -  PRETAFINIR – nova web stranica
kute za wellness, kute frizerske, zagreb

PRETAFINIR – nova web stranica

Fotografija: Zoran Bogdanović/Vesna Vulama

27.06. objavili smo novo dizajniranu PRETAFINIR web stranicu sa integriranom trgovinom radne odjeće. Stalni posjetitelji naše trgovine mogu primijetiti da još nisu postavljeni svi artikli kao što su ženske i jednim dijelom muške majice, haljine i pojedinačni proizvodi u nekim kategorijama radne odjeće. Kako se stranica uređuje IN LIVE u slijedeća dva mjeseca (srpanj i kolovoz) biti će postavljeni svi proizvodi radne odjeće koji sada nedostaju kao i neki novi proizvodi iz medicinske opreme – komprese, kape, marame, te dio opreme i odjeće za wellness centre i kozmetičke salone.

Također, otvoriti će se i nova kategorija UGOSTITELJSKE OPREME koja će ponuditi jedan segment te vrste radne odjeće kao što su muške i ženske košulje i majice, te pregače.

Fotografije radne odjeće/trgovina: Ljerka Zmaić

Fotografije na naslovnoj stranici: Zoran Bogdanović/Vesna Vulama

Fotografije Cookie PROFESIONAL HAIR DESIGN: Nikola Perović

Ukoliko postoji potreba za informacijama o radnoj odjeći koja nedostaje u TRGOVINI na raspolaganju je obrazac KONTAKT, te mobitel 091 517 3040 i mail adresa pretafinir@pretafinir.hr.

Napišite komentar

Kupujte sa stilom! Pronađite svoju omiljenu stavku po najpovoljnijoj cijeni i otkrijte sjajne ponude svaki dan. Upoznajte nas.
Kontaktirajte nas

PRET-A-FINIR,
Nova ves 1 10000 Zagreb
Nazovite    +385 91 5173040
pretafinir@pretafinir.hr

Novi proizvodi
Loading
Registracija nije dozvoljena! Hvala!
X