• Vaša košarica je trenutno prazna
  • Vaša košarica je trenutno prazna

Pretafinir

  -  Aktualno   -  Radna odjeća za recepcije u ordinacijama i poliklinikama
radna medicinska odjeća i odjeća za recepcije

Radna odjeća za recepcije u ordinacijama i poliklinikama

Zadnjih desetak godina bilježi se veliki rast broja poliklinika i stomatoloških ordinacija i broja njihovih zaposlenika.

Zavisno o koncepciji usluga koje pružaju te načinu unutarnje organizacije pojavljuje se potreba za novom vrstom zaposlenika – onih koji rade na recepcijama i prijemu pacijenata, te općenito preuzimaju na sebe složene organizacijske poslove unutar tih radnih jedinica. Kod većih poliklinika za pultom recepcije je i više zaposlenika koji se po prirodi posla razlikuju od stručnog medicinskog osoblja. Ta razlika u vrsti posla nosi sa sobom potrebu razlikovanja osoblja po odjeći kako bi se naznačila njihova funkcija u ordinacijama i poliklinikama.

Kako bi pacijentu bilo jasno kome se treba obratiti prilikom prvog posjeta ordinaciji poželjno je da je osoblje recepcije u drugoj vrsti odjeće koja je primjerena administraciji. Pri tome je poželjno da se odjeća razlikuje po boji pa i vrsti odjevnih predmeta. Osoblje na recepcijama može biti obučeno u radnu odjeću klasičnog kroja kao što su košulje, hlače, suknje u pretežno bijelo crnim kombinacijama iako nije isključena mogućnost drugih modela i boja kojima se odvaja od radne medicinske odjeće.

PRETAFINIR je otvorio novu kategoriju RADNE ODJEĆE ZA RECEPCIJE gdje predlažemo vrstu odjeće za osoblje na recepcijama: bijele ili crne košulje i hlače ili suknje u praktičnim jednostavnim krojevima od materijala koji se lako održavaju.

Pri tome treba jasno naznačiti razliku recepcija u hotelima i onih u ordinacijama u svim aspektima: u ordinacijama i poliklinikama je poželjno da se radna odjeća može lako održavati bez kemijskog čišćenja jer je iz iznimno zahtjevnih higijenskih uvjeta potrebno moći održavati odjeću pranjem do poželjne razine sterilnosti iako osoblje na recepciji nije u izravnom dodiru sa pacijentom tokom medicinske obrade.

Fotografija: Dental Estetic Studio dr. med. dent. Tatjane Knego

Kupujte sa stilom! Pronađite svoju omiljenu stavku po najpovoljnijoj cijeni i otkrijte sjajne ponude svaki dan. Upoznajte nas.
Kontaktirajte nas

PRET-A-FINIR,
Nova ves 1 10000 Zagreb
Nazovite    +385 91 5173040
pretafinir@pretafinir.hr

Novi proizvodi
Loading
Registracija nije dozvoljena! Hvala!
X