• Vaša košarica je trenutno prazna
  • Vaša košarica je trenutno prazna
  • Vaša košarica je trenutno prazna

Pretafinir

  -  Aktualno   -  Individualizacija PRETAFINIR medicinske odjeće

Individualizacija PRETAFINIR medicinske odjeće

Danas je teško naći medicinsku, stomatološku ordinaciju ili polikliniku koja nije u sklopu procesa brendiranja dala izraditi knjigu standarda ili samo logo koji se aplicira vezom ili tiskom na medicinsku odjeću i opremu. Umjesto da sami traže uslugu veza ili tiska na uniforme, PRETAFINIR ima uhodan proces apliciranja loga sa svojim partnerima koji besprijekorno prvo izvedu program, a kasnije i vez na gornji dio medicinske odjeće.

Međutim, postoji još jedan problem u ordinacijama, a posebno većim poliklinikama, a to je određivanje vlasnika uniforme nakon procesa održavanja i čuvanja odjeće.

Naime, kada u ordinaciji, kozmetičkom ili frizerskom salonu, wellness centru, medicinskoj poliklinici više osoba ima isti konfekcijski broj dolazi do potrebe dodatnog označavanja pojedinih komada odjeće kako bi se lakše odredilo kojoj osobi pripada koji komad odjeće.

medicinska odjeća, označavanje imena vlasnika radne kute

Mi u PRETAFINIRu to radimo sa ubacivanjem u rub kragne na gornjim dijelovima i u rub pojasa na donjim dijelovima tkane inicijale vlasnika uniformi. Tako, umjesto neurednog pisanja po odjeći sa olovkama otpornim na vodu, ubacujemo na vidljivo mjesto trake sa tkanim slovima abecede – inicijale vlasnika odjeće radi brzog pronalaženja svoje i samo svoje medicinske odjeće.

Taj nas proces osobito veseli i sretni smo kada imamo situaciju u kojoj možemo na taj način olakšati budućim vlasnicima PRETAFINIR odjeće raspoznavanje samo njihove odjeće.

Kupujte sa stilom! Pronađite svoju omiljenu stavku po najpovoljnijoj cijeni i otkrijte sjajne ponude svaki dan. Upoznajte nas.
Kontaktirajte nas

PRET-A-FINIR,
Nova ves 1 10000 Zagreb
Nazovite    +385 91 5173040
pretafinir@pretafinir.hr

Novi proizvodi
Loading