• Vaša košarica je trenutno prazna
  • Vaša košarica je trenutno prazna
  • Vaša košarica je trenutno prazna

Povrat kupljene robe

  -  Povrat kupljene robe

Kupljena roba se može vratiti ispunjavanjem našeg OBRASCA ZA JEDNOSTRANI RASKID O KUPNJI u slijedećim slučajevima:

  1. Kada roba nije napravljena posebno po mjerama osobe koja je robu naručila putem telefona ili emaila
  2.  Kada je roba kupljena putem Internet trgovine bez korekcije na proizvodu s naše strane po želji kupca
  3. Kada roba nije promijenjena od strane kupca korekcijom ili upotrebom prilikom čega su na njoj nastale vidljive promjene ( oštećenja, mrlje nastale od kemikalija upotrebom, korekcija krojačkim intervencijama)

REKLAMACIJA I POPRAVAK KUPLJENE ROBE:

Za kupljenu robu se ne daje garancija duljine trajanja. Naime, s obzirom na prirodu proizvoda i činjenicu da je proizvod napravljen od tkanine koja je podložna habanju, promjeni boje ili nekom drugom oštećenju koje može biti uzrokovano nepravilnim rukovanjem s robom, nepravilnim pranjem ili čišćenjem koje nije u skladu s preporukama na deklaraciji, a koje je izvan kontrole PRETAFINIRa kao proizvođača.

Na našim stranicama je preporuka o održavanju pojedinih vrsta tkanine i kada se kupac pridržava navedenih uputa o pranju, peglanju ili čišćenju PRETAFINIR odjeće do oštećenja neće doći.

Reklamacija se priznaje u roku 14 dana u slučaju da na proizvodu nastane fizičko oštećenje kao što je kvar na patent zatvaraču ili paranje šavova uslijed greške na koncu, ispadanje gumba ili drukera. U tom slučaju roba se može poslati običnom poštom o trošku kupca s prethodnom najavom mailom ili telefonom i objašnjenjem o nastaloj šteti. Roba će biti u najkraćem roku popravljena i vraćena kupcu redovnom poštom o trošku PRETAFINIRa.

Ukoliko se dogodi neko oštećenje na robi uslijed nošenja, grubog rukovanja u vremenu duljem od 14 dana kupljenu robu možemo popraviti o trošku kupca po nekim standardnim troškovima popravaka o kojima će kupac biti obaviješten prije popravka (izmjena patent zatvarača, popravak šavova i sl.)

Obrzac možete preuzeti OVDJE ili možete preko Vašeg korisničkog računa klikom na sovje ime u gornjem desnom kutu ili OVDJE.

Kupujte sa stilom! Pronađite svoju omiljenu stavku po najpovoljnijoj cijeni i otkrijte sjajne ponude svaki dan. Upoznajte nas.
Kontaktirajte nas

PRET-A-FINIR,
Nova ves 1 10000 Zagreb
Nazovite    +385 91 5173040
pretafinir@pretafinir.hr

Novi proizvodi
Loading