• Vaša košarica je trenutno prazna
Image Alt

O nama

Često pitanje koje nam postavljaju - od kuda naziv PRETAFINIR?

PRETAFINIR KONCEPT

Pret-a-porter je uobičajeni naziv za odjeću spremnu za nošenje, a pret-a-finir je naš naziv za odjeću spremnu za dovršavanje. Naime, PRETAFINIR radna odjeća se u bočnim šavovima može vrlo lako prilagoditi raznim tipovima građe tijela ...praktično, jednostavno.

TAKOĐER

PRETAFINIR ...

… se bavi dizajnom i proizvodnjom radne odjeće za medicinske i srodne struke kao i one struke koje se bave ljepotom tijela. Kupci PRETAFINIR radne odjeće su liječnici, stomatolozi, ljekarnici, fizioterapeuti, djelatnici u wellness centrima, kozmetičari, frizeri, kao i svi oni koji se u odjeći u kojoj provedu najveći dio vremena žele osjećati ugodno i dobro po višim estetskim kriterijima.
Dizajnom radne PRETAFINIR odjeće ili kako je popularno zovemo – kute ili uniforme – zadovoljavamo i konzervativnijeg kupca kao i onog sklonog eksperimentiranju u kroju i boji, a sve visokom kvalitetom materijala i izrade.

Nose ih stomatolozi, maseri i frizeri!

"Jedinstven proizvod koji svojom kvalitetom oduševljava kupce. Projekt Pretafinir jedinstven je u Hrvatskoj po tome što, za razliku od drugih dobavljača radne odjeće, izrađuju personaliziranu i jedinstvenu robu koja se može prilagođavati raznim tipovima građe tijela."

Poslovni dnevnik

Radna odjeća proizvedena u Hrvatskoj

"Osmišljena kolekcija medicinske radne ženske odjeće koja se sastoji iz osnovnih odjevnih predmeta, a svaki od njih ne varira u nefunkcionalnim modnim detaljima, nego u nekim osnovnim oblicima prema navikama nošenja dnevne odjeće."

Orto & medi centar

Ljerka Zmaić dizajnerskom radnom odjećom osvojila domaću industriju zdravlja i ljepote

Odjeća zaokružuje vizualni identitet određenog brenda. Vlasnici se, razumljivo, žele istaknuti od drugih, a mi im to omogućujemo.

Women in Adria
Kupujte sa stilom! Pronađite svoju omiljenu stavku po najpovoljnijoj cijeni i otkrijte sjajne ponude svaki dan. Upoznajte nas.
Kontaktirajte nas

PRET-A-FINIR,
Nova ves 1 10000 Zagreb
Nazovite    +385 91 5173040
pretafinir@pretafinir.hr

Quick Shop
Quick View
300,00 Kn
Quick View
106,25 Kn
Akcija
Quick View
250,00 Kn 150,00 Kn
Akcija
Quick View
225,00 Kn 135,00 Kn
Akcija
Quick View
337,50 Kn 202,50 Kn
Akcija medicinska radna kuta, liječnička kuta, frizerske kute, kute za kozmetičarke
Quick View
275,00 Kn 165,00 Kn
Akcija
Quick View
287,50 Kn 172,50 Kn
Akcija medicinska radna odjeća
Quick View
275,00 Kn 165,00 Kn
Loading
Registracija nije dozvoljena! Hvala!
X