• Vaša košarica je trenutno prazna
  • Vaša košarica je trenutno prazna
  • Vaša košarica je trenutno prazna

Pretafinir

  -  Aktualno   -  Medicinske uniforme PRETAFINIR – koncept
medicinske kute, medicinska odjeća

Medicinske uniforme PRETAFINIR – koncept

PRETAFINIR se pod tim nazivom bavi izradom odjeće od 1998. godine.

Što to znači u kontekstu izrade PRETAFINIR medicinskih uniformi?

Praksa prijašnjih godina je pokazala da veliki dio kupaca  “obija” dućane u potrazi za komadom odjeće koji će odlično pristajati tijelu bez dodatnih intervencija. Naime, veliki dio populacije, bilo muške ili ženske nema točan ili isti konfekcijski broj u gornjem i donjem dijelu tijela. On se može razlikovati od jednog do nekoliko brojeva. U našoj proizvodnji tada još samo dnevne odjeće vrlo smo rano shvatili da se ta problematika treba ugraditi u praksu izrade odjeće – tako se je rodio prêt-a-finir što znači pripremljen za dovršavanje za razliku od opće poznate složenice prêt-a-porter – spreman za nošenje. Aluzija je sasvim jasna i pojednostavljeni naziv PRET-A-FINIR ili PRETAFINIR je jasno ukazao na smjer u  proizvodnji PRETAFINR odjeće – izrada malih serija bez detalja u bočnim šavovima tako da je moguća intervencija bez velikih zahvata tj. šivanja “po mjeri”.

Prije desetak godina primijenili smo Isti princip u izradi medicinskih uniformi. Tako PRETAFINIR izrađuje hlače i suknje bez pojasnice koja definira struk – i jedan i drugi dio medicinske kute moguće je mijenjati bez velikih zahvata u struku, bokovima i nogavicama. Isto tako gornji dijelovi medicinskih uniformi kao što su bluze, tunike i haljine se mogu oblikovati u bočnim šavovima. Tako je u PRETAFINIRu normalno da u prodaji imamo brojeve 42/44 ili 46/42, ovisno o građi tijela žene, ili brojeve 54/50 u muškom asortimanu medicinskih uniformi za muškarce sa izrazito razvijenim gornjim dijelom tijela. Ukoliko postoji potreba za takvim prilagodbama one se mogu brzo implementirati u već gotove medicinske uniforme.

Kupujte sa stilom! Pronađite svoju omiljenu stavku po najpovoljnijoj cijeni i otkrijte sjajne ponude svaki dan. Upoznajte nas.
Kontaktirajte nas

PRET-A-FINIR,
Nova ves 1 10000 Zagreb
Nazovite    +385 91 5173040
pretafinir@pretafinir.hr

Novi proizvodi
Loading